Reservatieplatform: De Petteflet

Post voor Compostela

Professor Johan Swinnen is kankeronderzoeker aan de KU Leuven en ondervoorzitter van het Leuvens kankerinstituut (LKI). Hij is ook papa van een zoon met kanker, Pieter. Uit dankbaarheid omdat Pieter er vandaag nog is en uit respect voor de moed die kankerpatiënten elke dag moeten opbrengen, onderneemt Johan een heel bijzondere tocht. Op maandag 21 augustus vertrekt hij vanuit Gasthuisberg naar Santiago de Compostela, met in zijn rugzak brieven en berichten van mensen die vechten tegen kanker of die de gevolgen hiervan moeten dragen. 100 km per dag! Wij vertaalden zijn hele looproute in een gëanimeerd verhaal met herkenbare punten onderweg.

# Drupal 8
# Geanimeerde route
# Dagboek en Media

 

Bezoek de website

Website

Ben je al eens door de route van Johan gescrold? Je zal verschillende animaties en bewegende elementen zien verschijnen. Every visit is another adventure, want er is zoveel om naar te kijken!

Johan houdt tijdens zijn avontuur een dagboek bij dat je op de website kan bekijken. Hier vind je onder andere ook boodschappen van sponsors en voorbereidingen voor de tocht terug.