Brussels Expo
Laura Salvatore
De Petteflet

Reservatieplatform: De Petteflet

De Petteflet is een erkende naschoolse opvang met vestigingen in Beringen en Paal. De Petteflet was op zoek naar meer automatisering van de administratieve taken zodat er meer tijd vrij kwam voor de kinderen. Aangezien een platform op maat aan te raden was, gingen we nog net een stapje verder. Zo kan een ouder een profiel aanmaken voor zijn kind(eren) en heeft zij/hij volledig beheer over het reserveren van een plaatsje in één van de vestigingen, maar ook inzicht in facturatie, berichten, maaltijden, naschoolse activiteiten, ea. Kortom, een mooi resultaat van wat De Petteflet allemaal aanbiedt, enorm véél dus! 

Het platform biedt ook een oplossing voor de begeleiders in de opvang. Zo krijgen ze via een tablet snel een overzicht van al de kinderen die in de opvang aanwezig zijn.

#Reservatiebeheer
#Familiebeheer
#Statistieken
#Facturatie

Bezoek de website

Reservatieflatform

All information in just 1 click, het dashbord biedt een overzicht in de reeds geboekte opvangmomenten, openstaande berichten en openstaande facturen. Ouders kunnen via een handige agenda hun kinderen inboeken voor specifieke als wederkerende momenten in het jaar. Het platform volgt de filosofie van De Petteflet en streeft naar een flexibele en betrouwbare oplossing waarmee ouders de volle vrijheid krijgen om hun kind naar de opvang te brengen. Via het familie profiel kunnen de ouders alles beheren en alle gegevens op één plaats terugvinden.

Is dit net wat u zocht, neem dan contact op met Lieve, zij komt graag even langs.