Brussels Expo
weight int: 
10

Het Leuvens
Kankerinstituut (LKI)

In het LKI bundelen basiswetenschappers, klinische onderzoekers, artsen en zorgverleners hun krachten. Ze willen kanker nog beter doorgronden en bestrijden, en kankerpatiënten de beste kansen bieden. De uitdaging voor ons was een website ontwikkelen waar zowel een patiënt als onderzoeker informatie vindt. 

# Drupal
# Custom-agenda
# Branding

 

Bezoek de website

Website

Neem zeker eens een kijkje in de agenda. Hier heb je de keuze om evenementen te filteren om zo sneller jouw persoonlijke voorkeur te vinden. Verder kan je door de kalender bladeren en krijgen dagen met een evenement een gepast kleurtje.

Corporate identity

Newsletters, roll-up-banners, e-mailings,... zijn maar enkele voorbeelden van corporate identity die HYP3 ontwikkelt voor het Leuvens Kankerinstituut.

Getuigenis

Griet Van der Perre - Communicatie & Fundraising LKI

Hyp3 staat voor een dynamisch en creatief team dat de lat hoog legt. Dat ervaarden we in elke samenwerking die we de voorbije jaren met hen aangingen. Hyp3 ontwikkelde verschillende websites die het kankeronderzoek en de kankerzorg aan KU Leuven en UZ Leuven beter zichtbaar en toegankelijker maken. Dat komt niet alleen patiënten en hun naasten ten goede, maar ook kankeronderzoekers uit binnen- en buitenland, artsen, studenten, journalisten en het brede publiek.

Het team van Hyp3 biedt expertise en service op maat en slaagt erin om uiteenlopende thema’s weer te geven in helder en stijlvol communicatiemateriaal, zowel digitaal als gedrukt.

Hyp3 biedt een uitgebreide dienstverlening aan. Ook na de afwerking van elke opdracht blijft het team vlot bereikbaar voor bijkomend advies en technische ondersteuning. Hyp3 speelt snel in op nieuwe ontwikkelingen in webdevelopment en webdesign, in digitale communicatie en sociale media. Hun professionaliteit en flexibiliteit zijn grote troeven, maar ook hun persoonlijk engagement is voelbaar en dat waarderen wij enorm.