Brussels Expo

Crime Control

Crime Control is een trainings- en consultancybureau dat zich focust op de preventie van criminaliteit en ongewenst gedrag. Haar expertise splitst zich op in drie domeinen: Agression Control, Loss Prevention en Security Awareness.

# Drupal
# E-learning

 

Bezoek de website

Website

Je kan gemakkelijk een opleiding zoeken per specifieke sector of actiedomein. Bij elke opleiding krijg je relevante opleidingen te zien waarvoor andere klanten kozen. Komende opleidingen, coachings,... kan je ook terugvinden in de agenda. Hier heb je de optie om je meteen in te schrijven.

Corporate identity

HYP3 ontfermt zich over de realisatie van allerlei communicatiemateriaal van Crime Control zoals infobrochures over opleidingen, folders, newsletters,...

Getuigenis

Onze ervaring met Hyp3 in het algemeen en met Lieve Verelst in het bijzonder is gewoon … buitengewoon. Als ik het jonge en immer klantgerichte bedrijf zou moeten omschrijven in enkele woorden zou ik kiezen voor: open, meedenkend, creatief, service, betrouwbaar, oplossingsgericht, snel, warm, professioneel, dynamisch.

Steeds eerst denkend en werkend met het oog op het verzekeren van de belangen van de klant, dat vind ik vooral heel typerend. We werken ondertussen al intensief samen sinds mei 2012 en hebben op nog geen enkel ogenblik ook maar even getwijfeld of dat wel de juiste keuze geweest was.