Snow fun @Landgraaf

We left the work part for a day and made time for the play part: snow fun @ Landgraaf!

Op donderdag 20 april reden we na het werk niet richting huis, maar we vertrokken samen met There Communications naar Snowworld in Landgraaf voor onze teambuilding.

Bij aankomst werden we meteen begeleid naar de lekkere barbecue die ons stond op te wachten. Maar de avond was nog maar net begonnen. Het feestje werd verdergezet in de Bierstube: inclusief barman die ons van stevige drankjes voorzag. En natuurlijk een DJ die ervoor zorgde dat iedereen zijn dansbeentjes heeft los gegooid. En bij après-ski hoort natuurlijk ook karaoke.. en niemand die hieraan kon ontsnappen!

The day after...Tijd om onze schorre stemmen te vergeten en wat uit te kateren in de sneeuw. We trokken onze snowboots aan en begonnen aan een dag vol sneeuwpret. Eerst kregen we de basics van skiën onder de knie - and yes, dat voelden we daarna aan onze knieën ook ;) -. Hierna waren er nog spelletjes in de sneeuw voorzien om de competitie en de team spirit naar boven te halen. Denk gerust maar aan een sumoworstelen (inclusief uniform), skilopen, touwtrekken,...

We sloten de dag af met een Apfelstrudel en een bolletje ijs en vertrokken terug richting huis.

Moe, maar voldaan. Op de latten zien ze ons zeker terug!